Naar boven

Moeller Stonecare Verdiepende Hardsteenolie

Kleurverdiepend effect

Omschrijving

Onze hardsteen onderhoudsset is onmisbaar als u besluit een hardstenen wastafel of douchebak in uw badkamer te plaatsen. Onze hardsteen olie is van het gerenomeerde merk Moeller Stonecare. Hiermee haalt u het beste in huis wat er op de markt is.

Natuursteen geeft een prachtige uitstraling aan uw badkamer. Vooral als u het combineert met andere authentieke kleuren, zoals bij bijvoorbeeld een eikenhouten badmeubel. Maar de naam zegt het al, het is een natuurproduct, en het vergt dus een ander onderhoud dan bijvoorbeeld keramieken of gietmarmeren wastafels. Hardsteen heeft de eigenschappen dat het van nature poreus is, en dat er kalk in zit. Met deze onderhoudsset levert dat geen problemen voor u op.

Voordat u de hardsteenolie aanbrengt, dient u het oppervlakte van uw product goed schoon te maken met een vochtige doek. Nadat dit goed is opgedroogd (binnen een dag), kunt u de hardsteenolie aanbrengen. De hardsteenolie vult de porieen van het materiaal en zorgt er voor dat er een beschermende laag op de wastafel of douchebak komt. Viezigheid en extra kalk (uit uw leidingwater) maken zo geen kans zich in de wastafel te nestelen. Bovendien is het daarna weer makkelijk schoonmaken. De olie geeft daarnaast ook nog eens een verdiepend effect aan de kleur. Bij normaal gebruik is de olie behandeling zo'n 1x per anderhalf jaar vereist. Voor het goed intrekken van de olie, moet u ook rekening houden met ongeveer een etmaal. Het zuurvrije RSP schoonmaakmiddel is vervolgens het ideale product om uw wastafel schoon te maken. Op een hardsteen product kunt u geen zuurhoudende schoonmaakmiddelen toepassen. Het hardsteen bestaat immers voor een groot deel uit kalk. Zuur is een effectief middel om kalk te verwijderen, maar in dit geval is dat nu juist niet de bedoeling. Breng het schoonmaakmiddel via de spuitbus met mate aan op de wastafel, en u kunt het vuil gemakkelijk met een doek verwijderen.

Tips bij het aanbrengen van de hardsteenolie:
Zorgt u er voor dat de hardsteenolie goed is uitgepoetst na het aanbrengen. Alleen die hoeveelheid olie die door het hardsteen wordt opgenomen (opgezogen) is nodig. Teveel aan olie zal een laagje op het oppervlakte aanbrengen, die er niet hoort te zijn (deze zal plakken en oplossen). Zodra het glimt of plakt na het aanbrengen, betekent dit dat er te veel olie is aangebracht, en dat het teveel aan olie niet is uitgepoetst. Dit uitpoetsen dient u direct na het aanbrengen te doen.

Specificaties

Verdiepende hardsteenolie 1 flacon 250 ml
Geschikt voor: Hardsteen
Kleur verdiepend effect ja

Verzenden en betalen

Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis verzonden naar elk adres in Nederland. Verzendkosten voor bestellingen onder de 50 euro zijn 5,50 euro. Voor leveringen in Belgie rekenen we minimale verzendkosten, welke terug te vinden zijn helemaal onder aan dit tekstblok.

Heeft u voorkeursdagen voor het in ontvangst nemen van uw bestelling? Laat het ons dan weten. We proberen daar zo veel als mogelijk rekening mee te houden.

Grotere bestellingen verzenden we via pallettransport. Voor deze verzendingen zullen we altijd een exacte dag voor de levering met u afspreken. Kleinere bestellingen, waar ook nog een groot deel van onze badmeubels onder valt, zullen we altijd zo spoedig mogelijk via pakketpost aan u versturen.

De levertijden op onze website worden per artikel aangegeven. Dit zijn richttijden en worden bijna altijd gehaald. Heeft u grotere bestellingen? Houdt u er dan rekening mee dat de verschillende artikelen verschillende levertijden hebben, en dat we zoveel mogelijk alles in een keer proberen te verzenden. De levertijd kan daarom enkele dagen langer worden dan aangegeven. Verzendingen naar Belgie duren in de regel ook iets langer dan de aangegeven levertijden.

Bij Badmeubelnet heeft u de volgende manieren van betalen:
• iDeal
• Mastercard of Visa (+2% betaalkosten)
• Paypal (+ 2% betaalkosten)
• Bancontact / Mister Cash
• Via bouwdepot
• Via bankoverschrijving

Verzendkosten Belgie:
- 9,90 euro voor bestellingen tot 200 euro
- 20 euro voor bestellingen van 201 euro tot 500 euro
- 30 euro voor bestellingen vanaf 501 euro
Art.nr:
MS90105
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

De voordelen van Badmeubelnet

  • Gratis bezorging vanaf €50 Binnen Nederland
  • Garantie Altijd tenminste 2 jaar garantie op alle artikelen
  • Niet tevreden? Retourneren mogelijk binnen 14 dagen
  • Duitse fabrikaat Veelal uit voorraad leverbaar
Deel dit artikel