Naar boven

Ultra Whirlpool Elite 200 cm met 80 jets

Met alle upgrades en meer

Omschrijving

Met deze ultra luxe serie whirlpools, geproduceerd in Duitsland, haalt u het beste van het beste in uw badkamer of wellness ruimte. De whirlpools van The Bathing Factory zijn eigenlijk al onverslaanbaar. Maar onze Ultra lijn komt nog eens met vele extra's.

Feitelijk hebben deze whirlpools alle upgrades, maar dan met meer.

Maar liefst 80 massage punten
Zo zijn de jets van de Ultra serie niet alleen de beste in kwaliteit, maar garanderen ze u elke keer weer een rustgevende wellness ervaring. Ze zijn immers zo klein en plat, dat je ze alleen opmerkt als ze u een heerlijke hydro of watermassage verzorgen. De zij hydrojets zijn met name plat en bijna in de rand van het bad verzonken. We noemen deze jets niet voor niets onze flatline jets. De rugjets hebben met recht de benaming nanojets gekregen. Ze zijn zo klein, dat ze bijna niet opvallen. En omdat ze zo klein zijn, kunnen we er meer van kwijt in het bad: maar liefst 18 stuks aan beide einden, wat voor een ongekende massage zorgt in elke whirlpool.

Samen met de flatline hydrojets en de airbodemjets heeft dit bad in totaal maar liefst 80 jets, en dus massagepunten. Ter vergelijking: de standaard uitvoering van de Elite 200 heeft 24 jets. Hoe goed de massage is die een bad verzorgt, is vooral afhankelijk van de hoeveelheid massagepunten die een bad heeft.

Waar blinken de Ultra whirlpools nog meer in uit?
 • Het bad is voorzien van een sproeidrukschakelaar (ook wel 3-weg verdeler). Hiermee kan de intensiteit van de massagekracht op één deel van het bad geconcentreerd worden. Door deze functie te gebruiken kan de druk aan de ene kant verzacht of uit gezet worden, terwijl de kracht aan de andere kant zo maar verdubbelt.
 • Het bad is voorzien van de energiebewuste spa verwarmer van het gerenommeerde merk LX.
 • En is een krachtige en stille waterpomp aan het bad gemonteerd, die zelfs onze ge-upgrade baden niet hebben.
 • Hetzelfde geldt voor de luchtpomp, die we met recht een whisper pomp noemen.

Keuze uit 3 varianten
Voor deze whirlpool kunt u kiezen uit 3 verschillende varianten.
Optie Zonder kraan / zonder badvulling (afbeelding 1): Deze variantt wordt geleverd zonder kraan en zonder handdouche. Deze kunnen apart aangeschaft worden en dienen verviolgens aan uw badkamerwand gemonteerd te worden.
Optie Badvulling via overloop zonder kraan (afbeelding 2): Deze optie heeft als extra dat de badvuling via de overloop van het bad gaat. U heeft nog steeds een mixer (kraan) en handdouche nodig, welke uit uw badkamermuur komen. Maar de mixer sluit u aan op de overloopfunctie. Een mixer zonder uitloop is dus voldoende. 
Optie Badvulling via overloop incl. kraan (afbeelding 3): Bij deze optie is de mixer (kraan) reeds in het bad gemonteerd. Deze regelt de watertoevoer, die via de overloop gaat. Dat betekent dat u hier dus geen extra kranen bij hoeft te kopen. Tevens is de handdouche bij dit bad inbegrepen. De handdouche kan uit het zicht worden weggestopt in de badrand wanneer u het niet gebruikt. De locatie waar de handdouche zit, is voorzien van een lekbak, welke rechstreeks de afvoer in loopt. U zult dus geen water onder uw bad hebben druppen.

Extra optie Badschot:
We raden de extra optie van het badschot altijd aan. Dit is de eenvoudig wegneembare kunststoffen zijkant van het bad. U kunt het bad ook integelen, maar doe dit dan op zo een manier dat u de zijkant zelf altijd weer makkelijk kunt verwijderen. Het is een kwalitatief hoogwaardig bad, welke in principe zo'n 20 jaar of langer in uw badkamer zou moeten blijven staan. Maar omdat er zo veel apparatuur onder het bad gemonteerd zit, diennt u er rekening mee te houden dat u op een goed moment eens onder het bad zult moeten zijn voor onderhoud. Eeen makkelijk wegneembare zijkant is daarom dus een echte must. De perfect passende badschotten verkopen en versturen we alleen met de whirlpools mee, en zijn niet als losse producten verkrijgbaar.

Specificaties

Afmeting (LxBxH) 200 x 90 x 61 cm
Gewicht 90 kg
Capaciteit 360 liter waterinhoud
CE-goedgekeurde electronische bediening (220V) ja
Direct aan te sluiten ja
Materiaal bad Acryl
Aantal zij hydrojets 2 x 4 flatline hydrojets
Aantal rug hydrojets 2 x 18 nano massagejet
Aantal airbodemjets 36 bodemjets
Incl. overloopgarnituur ja
Incl. waterpomp ja
Incl. luchtpomp ja
LED lichttherapie ja
Verwarming van circulatiewater ja
Volautomatische ozondesinfectie ja
Geïntegreerde droogloopbeveiliging Waterniveausensor ter bescherming van het pompsysteem
Residuwater in leidingen 0,5%, waar 2,0% de Europese norm is
Aansluiting stroom 220V, geen aparte groep nodig
PVC-slangen Specifiek voor whirlpools ontworpen
Fabrikaat Duitsland
Uitvoering incl. kraan / handdouche Watervalkraan en handdouche op badrand zijn inbegrepen
Uitvoering zonder kraan / handdouche Geen kraan/handdouche inbegrepen, zelf een kraan aan uw muur plaatsen
Uitvoering badvulling via overstort Geen kraan/handdouche inbegrepen, zelf een kraan aan uw muur plaatsen en verbinden met het badvul systeem
Garantie 2 jaar (optioneel 5 jaar)


Installatie: om de whirlpool aan te sluiten heeft u twee (1/2“) gewapende slangen nodig, één voor de toevoer van koud water en één voor de toevoer van warm water. Deze slangen worden niet bijgeleverd.
Afvoer en Overloop: om de afvoer- en wateroverloopaansluiting te verbinden met de geurstop en deze aan te sluiten op het afvoersysteem in uw woning, heeft u een afvoerpijp nodig met een diameter van 50 mm.

Verzending en betaling van de whirlpool

Verzending en betaling van de whirlpool
 • De verzending van de whirlpool is geheel gratis
 • De whirlpool wordt direct vanaf de fabriek in Duitsland aan u verzonden. De transporteur zal u contacten om een leverafspraak met u te maken.
 • Afhalen van de whirlpool in de winkel is niet mogelijk. Deze wordt uitsluitend naar u verzonden.
 • De whirlpool wordt op de stoep voor uw woning afgeleverd.
 • De whirlpool is verpakt in een houten kist/krat.

Betaling van de whirlpools kan op de volgende wijzen plaatsvinden:
• iDeal
• Mastercard of Visa (+2% betaalkosten)
• Paypal (+ 2% betaalkosten)
• PIN of contant in de winkel (alleen bij afhalen, voor deze betaalmethode vragen we mogelijk een aanbetaling)
• Bancontact / Mister Cash (voor klanten in Belgie, +1% betaalkosten)
• Via bouwdepot
• Via bankoverschrijving

Omdat de whirlpool rechtstreeks vanuit de fabriek bij u thuis wordt afgeleverd, is een remboursbetaling niet mogelijk. Na uw bestelling en betaling laten wij de fabriek de whirlpool voor u maken, en zal de levering binnen 2 tot 3 weken plaatsvinden
Art.nr:
EM65174ZK
4579,00
Extra opties:
In winkelwagen
Direct leverbaar
26 - 32 werkdagen
Toevoegen aan favorieten

De voordelen van Badmeubelnet

 • Gratis bezorging vanaf €100 Binnen Nederland
 • Garantie Altijd tenminste 2 jaar garantie op alle artikelen
 • Niet tevreden? Retourneren mogelijk binnen 14 dagen
 • Duitse fabrikaat Veelal uit voorraad leverbaar
Deel dit artikel