Naar boven

Voordeel Upgrade Premium Armaturen en Handdouche by Koller

Alleen bij uitvoering incl kraan/douche

Omschrijving

Upgrade de standaard armaturen van The Bathing Factory door de premium armaturen van Koller. Let op! Deze upgrade is alleen verkrijgbaar als u kiest voor de Premium uitvoering van de whirlpool, oftewel de uitvoering inclusief watervalkraan en handdouche.

Met deze upgrade heeft u:
  • De modernere tweekraansfitting van Koller in plaats van de standaard driekraansfitting. Met deze tweekraansfitting heeft u een schakelaar om warm en koud water te mengen, en een schakelaar om te wisselen tussen de watervalkraan en de handdouche. Het minimalistische design van de schakelaars en de hoge kwalitet van de Koller producten maakt deze upgrade een uitstekende keuze.
  • De inschuifbare handdouche van Koller met druppelafvoer. Passend bij het minimalistische design van de tweeknopsfitting, kan deze handdouche geheel onder de rand van het bad worden opgeborgen. Indien er water druppelt langs de slang, dan vangt het armaturen systeem dit automatiach op en geleidt het naar de waterafvoer. Deze upgrade is optioneel en komt ter vervanging van de standaard armaturen van The Bathing Factory.
Art.nr:
EM69701
Merk:

De voordelen van Badmeubelnet

  • Gratis bezorging vanaf €50 Binnen Nederland
  • Garantie Altijd tenminste 2 jaar garantie op alle artikelen
  • Niet tevreden? Retourneren mogelijk binnen 14 dagen
  • Duitse fabrikaat Veelal uit voorraad leverbaar
Deel dit artikel