Naar boven

Badkamermeubel Betonlook Trend


Naast hout en marmer, zie je steeds vaker beton terug in badkamers. De betonlook is helemaal van deze tijd en past in vrijwel elk badkamerinterieur. Het zorgt voor een stoere, industriële uitstraling en kan bovendien met verschillende materialen en kleuren worden gecombineerd. Een veel voorkomende combinatie is beton en hout. Ook de combinatie van natuursteen en beton is erg populair. Denk bijvoorbeeld aan een natuurstenen waskom. Gaat u liever voor mooi, duurzaam en luxe? Combineer het dan met marmer, zoals een marmeren wastafel of een marmeren douchebak. Benieuwd of deze badmeubels bij u passen? Lees dan hieronder de kenmerken van een badkamermeubel betonlook.

Badkamermeubel betonlook 

Beton werd vroeg vooral gebruikt in pakhuizen en fabrieken. Het ruwe materiaal zorgt voor een industriële uitstraling. De afgelopen jaren zag je vooral eikenhout terug in de badkamer, maar beton wint langzamerhand aan populariteit. En wij snappen wel waarom: beton ziet er neutraal uit en geeft elke ruimte een stoer element. In eerste instantie denkt u misschien dat beton een ruimte kil en ongezellig maakt, maar onze badkamermeubels laten zien dat beton juist heel erg mooi en stijlvol kan zijn. De badmeubels zijn goed te combineren met natuurlijke materialen in het badkamerinterieur. Door het gebruik van natuurlijke materialen zorgt u voor een warm en sfeervol geheel. 

Durf te combineren

Omdat beton nogal zwaar en vlekgevoelig is, is dit materiaal minder geschikt voor de badkamer. Daarom verkopen we betonlook badkamermeubels. De badmeubelen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en bieden daarom een uitstekend alternatief. Ze worden in Duitsland gemaakt, waardoor u verzekerd bent van goede kwaliteit. Bij Badmeubelnet hebben we ze in verschillende soorten formaten. Zo vindt u altijd een badmeubel dat in uw badkamer past. Combineer hem met natuurlijke materialen, zoals een houten kolomkast. Hierdoor geeft u de badkamer gelijk warmte en gezelligheid. Of voeg een mooi vloerkleed toe aan de badkamer. Of wat dacht u van een felle accentkleur? Zoals gele handdoeken?

Daarnaast kun u beton ook goed combineren met pasteltinten. Dit zorgt voor wat meer rust. U kunt dus kortom, alle kanten uit met een betonlook badmeubel. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Als u eenmaal een meubel heeft uitgekozen, dan wordt deze gratis bij u thuisbezorgd. We hebben meer dan tien jaar ervaring en onze klanten onze klanten waarderen onze service met een 9,1.