Naar boven

Badkamermeubel 120 cm

Bij Badmeubelnet heeft u keuze uit verschillende badkamermeubels 120 cm. Wij leveren badmeubels in van verschillende stijlen en materialen. Altijd snel en van goede kwaliteit. Daarnaast kunt u zelf bepalen hoeveel kraangaten er in uw badmeubel komen. Wel zo handig! Met een badkamermeubel van 120 cm breed heeft u altijd genoeg opbergruimte in de badkamer. Bestel er een bijpassende spiegelkast en kolomkast bij en het inrichten van uw badkamer wordt een fluitje van een cent. 

Meer informatie en advies over dit formaat badkamermeubels.

Direct naar:
badkamermeubel 120 cm 2 kranen | badkamermeubel 120 cm 1 kraan | badkamermeubel 120 cm zonder kraangaten

Badkamermeubel 120 cm 2 kranen

Bij Badmeubelnet kunt u kiezen uit 1 kraangat of 2 kraangaten kiezen. De meest bestelde optie bij dit formaat badmeubel is twee kraangaten. Bij een badmeubel met twee kraangaten bestaat de kraan uit twee delen. De badkamerkraan en de bedieningen van de kraan zijn apart. Deze optie wordt eigenlijk altijd aangeboden als het badmeubel beschikt over 2 wasbakkken. Gaat u liever voor een modernere look? Neem dan eens een kijkje bij de badmeubels met waskommen, gemaakt van hardsteen. Ook hier kunt u weer uit verschillende uitvoeringen kiezen. 

Badkamermeubel 120 cm zonder kraangat

Het is ook mogelijk om ervoor te kiezen geen kraangat toe te voegen aan het badkamermeubel. In dat geval houdt u meer ruimte over voor het opberegen van spullen. Ook kunt u het meubel leuk decoreren. Bij deze optie zonder kraangaat kunt u eventueel een losse wastafel bijbestellen. 

Hoeveel laders zijn er bij het badmeubel?

Over het algemeen worden twee laden als voldoende opbergruimte ervaren voor uw toiletspullen in de badkamer. Onze badmeubel bestaan meestal uit 2 en soms 3 lades. Wanneer u toch behoefte heeft aan meer opbergruimte, bijvoorbeeld voor uw handdoekken, kunt u ervoor kiezen om een extra hoge kolomast aan uw inrichting toe te voegen. Deze extra hoge kunt u bestellen in hetzelfde materiaal en dezelfde kleur als het badkamermeubel. 

Contact opnemen

Heeft u moeite met kiezen? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Daarom kunt u 5 dagen per week contact met ons opnemen of kom langs in onze showroom.