Naar boven

Over ons

In 2007 is Badmeubelnet begonnen met de online verkoop van badkamermeubels. Door de badmeubels zelf te importeren wisten we al snel een prominente plaats op de online markt te verkrijgen, omdat we ons onderscheidden door unieke designs en badmeubels welke veel goedkoper waren dan destijds nog gangbaar was. Inmiddels is de sanitairmarkt flink veranderd. Te hoge prijzen voor sanitair zult u vandaag de dag niet snel meer aantreffen. Maar de klant stelt nog wel steeds hoge eisen aan de kwaliteit. Daar hebben we goed op in kunnen spelen door heel gericht die leveranciers te zoeken, waardoor we unieke producten kunnen aanbieden en voor het leeuwendeel van ons assortiment nog steeds de laagste prijs aan te kunnen bieden.

The Bathing Factory

Onze populairste serie artikelen zijn de badmeubels van ons eigen huismerk 'The Bathing Factory'. Deze badmeubels van Duitse makelij voldoen aan de strengste eisen van kwaliteit en kwaliteitscontrole. Badmeubelnet is een van slechts drie aanbieders in Nederland welke deze producten mag verkopen. En we kunnen met recht zeggen dat we u hierin de laagste prijzen kunnen bieden. Bovendien; bijna altijd uit voorraad leverbaar, dus snel in huis.

Sanitair

Daarnaast werken we voor alle overige sanitairbenodigdheden nauw samen met een verzameling Nederlandse en betrouwbare leveranciers met kwaliteitsartikelen die we snel en voordelig bij u kunnen bezorgen. We zetten ons graag in om aan alle wensen van de klanten te voldoen, en zullen uw bestelling met alle zorg snel en efficient bij u thuis laten bezorgen.